UPLIFTED

Dit ben ik

Loes

 

Creatief, productief en bevlogen, dat ben ik op een topdag. Natuurlijk heb ik niet elke dag een topdag. Dat is volkomen normaal. Op gewone dagen kost het gewoon meer inspanning om kansen te zien voor vernieuwing, om ideeën van de grond te laten komen en om vol zelfvertrouwen je weg te vinden. En soms, als je niet genoeg progressie meer boekt, dan heb je iemand nodig om in beweging te komen, om te veranderen, om weer energie te krijgen. Ik kan je vooruit helpen door je informatie te geven, door oefening en door het ontwikkelen van vaardigheden tijdens trainingen. Als coach geef ik geen oplossing, maar krijg je zelf weer controle om je doelen te realiseren. Iedereen heeft soms een coach nodig die je helpt om je rust, je concentratie en het vermogen tot denken weer terug te krijgen.

 

Binnenkort meer…

UPLIFTED © 2021

Design en ontwikkeling CreatieveVrienden.nl